I denna blogg kommer du kunna läsa om ALLT. Jag vill ge dig inspiration, motivation och pepp. Zoja.se är min hobbyverksamhet där jag tillverkar dekorativa ljus och annan heminredning, men min stora dröm är att göra zoja till ett varumärke som innehåller allt möjligt. Jag personligen gillar verkligen content som innehåller allt möjligt och vill därför driva en sån blogg och verksamhet själv.

Jag heter i alla fall Matilda, är 27 år gammal och bor i en liten stad i småland. Jag älskar allt som har med kreativitet att göra. Allt från grafisk design och fotografering till heminredning och pyssel. Så på denna blogg kommer jag dela med mig om allt kreativt som faller mig i smaken, och jag hoppas det faller er i smaken också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *